Esports 26/01/2012

"Mou, amb el cap ben alt contra el Barça", a la portada de 'La Gazzeta dello Sport'

La premsa internacional es fa ressò de la classificació del Barça contra el Reial Madrid després d'empatar (2-2) al Camp Nou. 'O jogo' destaca en portada la "resistència" dels blaugranes. El 'Diario de Noticias' portuguès remarca que els de Guardiola "tornen a tombar Mourinho i Ronaldo"

Ara
2 min
La classificació del Barça, a la portada de 'La Gazzeta dello Sport'

BarcelonaLa premsa internacional s'ha fet ressò de l'empat (2-2) entre el Barça i el Reial Madrid d'aquest dimecres al Camp Nou, en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, que classifica els blaugranes per a les semifinals del torneig. Són diversos els mitjans que, aquest dijous, destaquen l'eliminació de l'equip blanc en portada.

La Gazzeta dello Sport titula: "Mou, amb el cap ben alt contra el Barça", i afirma que l'equip madridista ha jugat de tu a tu contra els blaugranes, però que els gols de la parella Benzema i Cristiano Ronaldo no van ser suficients amb els dos de Pedro i Dani Alves. Una foto de Pedro celebrant l'1-0 acompanya el titular de portada.

En les pàgines interiors el rotatiu italià afirma que Mourinho pot estar "orgullós" del partit que va jugar el seu equip. Subratlla que "mai ha guanyat encara" [al Camp Nou], però que pot estar "satisfet". També comenta que l'afició blanca està "furiosa" amb l'arbitratge de Fernando Teixieria Vitienes.

El diari també destaca que l'afició blaugrana va "insultar" el central portuguès del Reial Madrid Pepe, després de la trepitjada a la mà de Leo Messi en el partit de l'anada dels quarts de final.

Finalment, La Gazzeta dello Sport afegeix que "la cosa no canvia" i que "el Barça avança i Mourinho continua sense guanyar al Camp Nou".

A Portugal els mitjans de comunicació també han destacat la classificació del Barça. O jogo diu en portada que el Barça "resisteix i elimina un súper-Reial", i parla de "joc èpic al Camp Nou".

Al seu torn, el Diario de Noticias portuguès és contundent i titula: "El Barça torna a tombar Mourinho i Ronaldo".

També el diari argentí Clarín treu en portada el 2-2 d'aquest dimecres: "El Barça elimina el Reial". I afegeix: "L'equip de Messi empata 2-2 contra el seu màxim rival i el deixa fora de la Copa del Rei".

El diari esportiu francès L'Équipe titula en portada: "Nervis al Camp Nou", i en pàgines interiors destaca que el Barça va superar un "bon Reial Madrid". "Mourinho ha respost a la tàctica proposada per Guardiola", diu el rotatiu, que remarca que el Barça no ha perdut cap dels últims set clàssics.

En pàgines interiors, el Corriere dello Sport italià assegura que el Reial Madrid va quedar eliminat pel mal resultat de l'anada (1-2 a favor del Barça). Destaca que el Madrid no es va posar nerviós i que va fer "tremolar" el Camp Nou.

El rotatiu italià també remarca els crits d'"assassí" d'alguns aficionats de l'equip blaugrana contra Pepe.

stats