NBA

Els Lakers s'enfonsen a Phoenix i Ricky Rubio cau derrotat amb els Clippers

Gasol ha anotat 14 punts i Ricky Rubio s'ha quedat en 9 contra uns Clippers on Griffin brilla amb llum pròpia

Els Lakers han tornat pel mal camí després d'una curta ratxa de tres victòries. L'equip de Califòrnia ha caigut a la pista dels Phoenix Suns (92-86) en un partit on guanyaven per 65-78. Michael Beasley (27 punts) ha liderat la remuntada local contra un equip on Gasol ha aportat 14 punts i 5 rebots jugant, per descomptat, de suplent, com sol fer Mike D'Antoni.

Ricky Rubio ha jugat de titular contra els Clippers. Ha anotat 9 punts i ha repartit 4 assistències. Els Timberwolves no han pogut derrotar uns Clippers on Griffin no s'atura (26 punts) i Perovic (17) ajuda. Triomf per 90-96 dels Clippers.

Victòries dels Heat, els Knicks i els Celtics

En altres partits de la jornada, els Houston Rockets han caigut a la pista dels Denver Rockets amb 27 punts de Danilo Gallinari. El millor equip de la temporada, els San Antonio Spurs, han esclafat els Bobcats per 102-78, malgrat la baixa de Tim Duncan. Els Pistons, que han fitxat Calderon, han perdut 98-79 a la pista dels Indiana Pacers. Tampoc han fallat els Boston Celtics (99-81 als Kings) ni els Knicks davant els Orlando Magic (113-97) amb 21 punts de Chandler i 20 de Carmelo Anthony. Els Miami Heat han demostrat el seu talent de campió a Brooklyn, amb un contundent 85-105 definitiu.