HOQUEI SOBRE HERBA
Esports 02/05/2015

El Club de Campo i el RC Polo es jugaran el títol de lliga d'hoquei herba femení

Les madrilenyes han derrotat per 1-0 a les amfitriones del Club Egara

TerrassaEl Club de Campo i el RC Polo es jugaran aquest diumenge (11:00 hores) la lliga de Divisió d'Honor després de derrotar avui el Club Egara (1-0) i a la Reial Societat (2-0), respectivament, en les semifinals de la Final Four que es juga a les instal·lacions del Club Egara.

S'ha complert la lògica en les dues semifinals del torneig, encara que el Club de Campo s'ha imposat in extremis a la primera semifinal gràcies a un 'penal strock' transformat per Alicia Magaz a 38 segons del final de partit. La jugada decisiva del partit ha arribat després del novè penal córner llançat per les madrilenyes que la jugadora Silvia Querol ha rebutjat amb el peu en la línia de gol, provocant la pena màxima que ha decidit el partit. Les madrilenyes han estat millors que les amfitriones, sobretot en una segona part, dominant clarament el joc i arribant amb perill en infinitat d'ocasions a l'àrea rival. El Club Egara ha disposat de comptades ocasions jugant al contraatac a la primera part però sol han tret un penal córner. Després del descans han notat la baixada física i sol la seva bona defensa en els penals córner ha impedit una derrota més àmplia.

Triomf del Polo

De la seva banda, el Reial Club de Polo ha dominat la seva semifinal de principi a fi. Les barcelonines s'han avançat en el minut 7 en una jugada per la banda de Sole Contardi que ha rematat dins de l'àrea Georgina Oliva i la bola ha acabat dins de la porteria després de tocar-la una defensora.

La Reial Societat ha reaccionat ràpid i Maria Eugenia Guajardo ha tingut tres trets per empatar el partit. El partit s'ha anat igualant però l'encert amb els peus de la portera barcelonina Laura del Colle ha evitat que Maialen García i Maider Altuna anotessin el gol de l'empat.

El conjunt barceloní s'ha fet amb el control del partit en l'últim quart i a sis minuts del final un robatori de bola de Yana Vorushylo ha acabat en el segon gol del RC Polo després que la ucraïnesa driblés una rival i sorprengués la portera donostiarra amb un fort tret.