Esports 23/06/2012

Colotto: "Arribo a l'Espanyol per lluitar per aconseguir coses importants"

El defensa argentí Diego Colotto ha estat presentat aquest matí a l'estadi de Cornellà-El Prat

Efe
1 min
Colotto, nou fitxatge de l'Espanyol

BarcelonaEl futbolista de 31 anys, ex jugador del Deportivo, ha assegurat que afronta aquesta nova etapa professional "amb molta il·lusió, perquè és un club que està progressant". El defensa ha comentat que el més important "és el compromís que tindré amb l'entitat, la feina i també les ganes de seguir creixent com a futbolista". Malgrat que tot apunta que Colotto arriba per ser titular, el jugador s'ha mostrat prudent. "Jo vinc amb la idea de sumar i de fer millor un grup ja consolidat. Puc aportar sortida de pilota i joc aeri però tot dependrà del que demani l'entrenador", ha manifestat. D'una altra banda, el seu dorsal encara no està decidit.

El defensa ha reconegut que no ha estat fàcil deixar el Deportivo, equip en el qual ha militat des de la temporada 08-09. "Ha estat una decisió difícil per a mi perquè el Deportivo és la meva casa, em va obrir les portes a Europa i li estic molt agraït... però després va sorgir aquesta possibilitat i crec que he fet el correcte", ha assenyalat. El central italoargentí ha destacat la importància del tècnic blanc-i-blau Mauricio Pochettino, al qual va saludar personalment ahir durant la firma del contracte a la tarda, per al projecte: "És important tenir un tècnic guanyador i exigent amb els seus futbolistes, que sempre vol més", ha recalcat.

Finalment, el president de l'Espanyol, Ramón Condal, ha desitjat a Colotto "molts èxits i triomfs, perquè els seus seran els nostres". A més, el màxim mandatari blanc-i-blau ha assegurat que el club "confeccionarà una bona plantilla que farà gaudir l'afició".

stats