BÀSQUET
Esports 05/11/2017

Cop d'autoritat del Barça Lassa a Bilbao (83-104)

Els blaugranes agafen distància amb un gran primer quart i saben gestionar el marcador

El Barça Lassa ha derrotat el RETAbet Bilbao Basket (83-104)

BarcelonaEl Barça Lassa ha donat un cop d'autoritat a Bilbao, una pista en què havien perdut en tres de les quatre últimes visites. L'equip de Sito Alonso ha guanyat amb contundència (83-104) en un enfrontament que ha quedat pràcticament resolt al primer quart.

Afavorit per un gran inici, en atac i en defensa, el Barça ha tancat el primer període amb 14 punts d'avantatge (15-29), un marcador que s'ha ampliat al descans fins al 36-55. A partir d'aquí l'equip català només ha hagut de gestionar l'avantatge per aconseguir la cinquena victòria en set partits de la Lliga Endesa, i la segona consecutiva després d'imposar-se a l'Eurolliga contra l'Olympiacos.

Seraphin, Hanga, Heurtel i Moerman han sigut els més destacats d'un equip en què hi ha hagut sis jugadors que han acabat el partit anotant entre 10 i 15 punts.