COPA DEL REI

La competició serà de l'1 al 4 de març

Vic acollirà la Copa del Rei 2012 d'hoquei patins

Vic serà la seu de la pròxima Copa del Rei després de l'acord a què han arribat l'Ajuntament de Vic, Club Patí Vic i la Reial Federació Espanyola de Patinatge

La propera edició de la Copa del Rei d'hoquei es disputarà de l'1 al 4 de març a Vic. La competició, com en els últims anys, comptarà amb la presència dels set primers equips classificats en finalitzar la primera volta de l'OK lliga, més l'equip organitzador.

La ciutat de Vic compta amb experiència organitzant competicions de patinatge, l'última d'elles el Campionat d'Europa de patinatge artístic de 2010, així com l'organització de la Copa del Rei de 2002. El Club Patí Vic intentarà sumar un títol més a la seva brillant trajectòria dels últims anys, amb els títols de la Copa del Rei de 1999, 2009 i 2010 i la Supercopa d'Espanya 2009 i 2010. La Copa del Rei serà retransmesa per Teledeporte i Esport3, igual que s'està fent amb el partit de la setmana de l'OK lliga.

La Copa de la Reina i la Copa d'hoquei en línia, a Rubí

La localitat vallesana de Rubí ha estat la seleccionada per celebrar la IX Copa del Rei i IV Copa de la Reina d'hoquei línia, que es disputaran el 14 i 15 d'abril de 2012. El Rubí Cent Patins serà l'amfitrió d'una Copa que visita per primera vegada Catalunya , al pavelló d'hoquei línia de La Plana , on es realitzaran els partits de semifinals i les finals, tant masculins com femenins .

Més continguts de