Esports 21/04/2011

Cordialitat i seny en el dinar de directives entre Rosell i Florentino

N.a.
2 min
Aquesta abraçada entre presidents es va produir  al mes de novembre en Lliga.

Barcelona.Els presidents del Barça i el Madrid, Sandro Rosell i Florentino Pérez, van compartir taula hores abans de disputar-se la final a Mestalla en el tradicional dinar de directives i van donar continuïtat a la cordialitat exhibida a Madrid per al partit de Lliga de dissabte al Santiago Bernabéu.

La trobada va tenir lloc a l'Hotel Alameda Palace al migdia i va reunir més de 200 persones, entre les quals hi havia el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, i el president de la Lliga de Futbol Professional, José Luis Astiazarán. Disset van ser els directius que van acompanyar el president del Barça en representació del club.

Abans del dinar, els mandataris de totes dues entitats es van fotografiar amb la Copa i van valorar la final. També hi va haver lloc per als pronòstics, però ni Sandro ni Florentino van voler dir cap resultat concret per evitar polèmiques.

El que sí que va deixar clar el màxim representant de l'entitat blanca va ser que el madridisme tenia "especial il·lusió" per aixecar el títol de Copa. "És l'únic títol que em queda per guanyar. Fa molt de temps que Madrid i Barcelona no s'enfronten en una final i fa molt, també, que el Reial Madrid no guanya aquesta competició", va admetre. Al seu torn, Rosell va reconèixer que sentia certs nervis, però es va mostrar satisfet perquè "ser a la final ja és un gran objectiu complert", tot i que guanyar-la seria "posar la cirereta al pastís". I, en la línia de discurs que ja va exhibir Guardiola en la prèvia, el president va reiterar que, fos qui fos el campió, no "canviarà la història" de tots dos clubs.

El director general del Reial Madrid, Jorge Valdano, també va fer valoracions, tot i que no es va posicionar gaire: "Les finals no tenen favorits i menys quan s'enfronten equips tan ambiciosos".

Seny de les aficions

El dinar de directives també va servir per enviar un missatge de calma a les aficions. "Esperem que tot el dia tinguem la festa en pau", va dir Valdano, mentre que Rosell va demanar el màxim de seny possible. "Això no deixa de ser un joc, el fair play hi ha de ser present i hem de donar exemple".

stats