EL DERBI
Esports 09/01/2012

Cornellà se li segueix resistint a Leo Messi

Nuria García
1 min

BARCELONA.La malastrugança del davanter del Barça Leo Messi amb Cornellà-El Prat s'allargarà, almenys, durant una temporada més. Des que l'estiu del 2009 l'Espanyol va abandonar l'Estadi Lluís Companys i es va traslladar al nou camp, Cornellà-El Prat, el crac argentí no ha aconseguit foradar la porteria dels blanc-i-blaus. Ni en l'empat de la temporada 2009/2010, ni en l'1-5 de la temporada passada, ni aquesta, en què Cesc ha estat l'únic golejador blaugrana.

De fet, ahir un dels reptes que tenia el Barça en el derbi era que Messi marqués. I és que, dels vint camps dels equips de Primera Divisió, Messi encara no s'ha estrenat a Anoeta, al Nuevo Los Cármenes de Granada i a Cornellà-El Prat. Però a diferència dels dos primers, que l'argentí només ha visitat en una ocasió, l'estadi periquito ha vist jugar ja Leo Messi en tres ocasions. Però l'equip blanc-i-blau no és, ni de bon tros, un dels equips contra qui Messi ha jugat millor a domicili. De fet, en les vuit visites que els ha fet (cinc a l'estadi Lluís Companys i tres a Cornellà-El Prat, Messi només ha aconseguit veure porteria en una ocasió: en el derbi de la temporada 2008/2009, de penal.

L'Espanyol és un rival molt especial per al davanter argentí del Barça. I és que Messi va debutar a la Lliga amb la samarreta del Barça en un derbi barceloní, el 16 d'abril del 2004, quan va jugar deu minutets després de substituir Deco.

stats