MUNDIAL 2014
Esports 24/06/2014

Costa Rica toca el cel i aconsegueix la primera posició del 'grup de la mort' en empatar amb Anglaterra

L'equip 'tico' ha gestionat bé la pressió contra una Anglaterra sense ànima

Byran Ruiz, de Costa Rica, en acció contra Anglaterra

BarcelonaLa selecció de Costa Rica ha aconseguit la primera posició del 'grup de la mort', després de derrotar l'Uruguai, Itàlia i empatar finalment sense gols amb Anglaterra (0-0).

Els anglesos, ja eliminats, han fet alguns canvis a l'equip però ni així han aconseguit acomiadar-se del torneig amb un triomf, i han acabat cuers de grup. Costa Rica, en canvi, ha gestionat bé els temps, amb un Bryan Ruiz imperial al centre del camp.

Menys agressiu que en altres partits però amb el cap fred, l'equip del tècnic colombià Jorge Luis Pinto ha ofert una gran imatge defensiva, aturant els atacs liderats per Jack Wilshere i Ross Barkley. Lampard, que s'acomiadava de la selecció, ha jugat fent de capità, però tampoc ha aconseguit decidir. En atac, Sturridge s'ha trobat sol amb un bon xut als 15 minuts.

Després del descans l'equip europeu ha intentat jugar més fort, però ha acabat frustrat, amb xuts llunyans. Pinto ha donat descans a Campbell, per aturar els atacs d'una Anglaterra que gairebé marca en una vaselina de Rooney.