Esports 20/02/2012

Creus: "El nivell d'encert del Madrid ens ha condemnat"

David R. Jover
1 min
L'entrenador Xavi Pascual protesta una acció a Daniel Hierrezuelo.

BARCELONA.Cares llargues i decepció al vestidor del Barça Regal. Des del president, Sandro Rosell, que després del partit va anar a animar els jugadors, fins a Joan Creus, el secretari tècnic del Barça Regal.

Creus va explicar després del partit una de les claus del triomf blanc: "Al tercer quart, després de situar-nos a un punt (51-52), Carroll ha anotat sis punts seguits que no ens han deixat reaccionar", va admetre. Creus va voler destacar el moment en què el Barça es va acomiadar de totes les seves opcions per revalidar el títol de Copa del Rei. "Quan han marxat de dotze punts ja no ens hem vist capaços de guanyar. El que més mal ens ha fet són els triples de Llull en acabar el segon i tercer quart", va admetre un Creus que va afegir que "el nivell d'encert del Madrid" els va "condemnar".

Pel que fa a l'entrenador, Xavi Pascual, va admetre que no havien tingut "la frescor d'altres partits" i va confessar que Navarro va jugar "amb dolor".

Pel que fa a Ndong, va voler enviar un missatge a l'afició: "Hem de mirar cap al futur, el que ha passat no ho podem canviar. No hem de plorar, hem d'aixecar el cap i saber que el que ens espera a partir d'ara és apassionant", va dir convençut.

stats