ESPANYOL
Esports 07/02/2013

Cristian Álvarez i Longo tornen de les seves seleccions i ja entrenen amb l'Espanyol

El migcampista Cristian Gómez treballa al marge per la forta contusió a la cara anterior del genoll esquerre

Efe
1 min

BarcelonaEls futbolistes de l'Espanyol Cristian Álvarez i Samuele Longo s'han reincorporat als entrenaments a la Ciutat Esportiva després de tornar de les seves respectives concentracions amb les seves seleccions, l'absoluta d'Argentina i la sub'21 d'Itàlia. Tant el porter com el davanter s'han exercitat a menor ritme que la resta dels seus companys. L'entitat està ara pendent del retorn, en principi previst per divendres, del central mexicà Héctor Moreno, que ha disputat al seu país un partit classificatori per al pròxim Mundial de Brasil.

Mubàrak Wakaso, d'altra banda, encara està disputant amb la selecció de Ghana la Copa d'Àfrica. El migcampista blanc i blau jugarà dissabte, contra Mali, el partit pel tercer i quart lloc de la competició. El jugador està realitzant un bon torneig.

Finalment, el migcampista Cristian Gómez treballa al marge per la forta contusió a la cara anterior del genoll esquerre, amb un edema al bíceps femoral i una inflamació en la càpsula posterior de l'articulació, que va patir a finals de gener. El migcampista Raúl Baena també s'està recuperant d'una lumbàlgia.

stats