FUTBOL

Cristiano Ronaldo: "Si digués el que penso de l'elecció de Messi com a millor jugador del Mundial, estaria a la presó"

El portuguès diu que manté una bona relació amb Messi però que aquest no mereixia el premi

Cristiano Ronaldo ha afirmat durant una entrevista amb la televisió portuguesa TVI que "si digués tot el que penso" sobre l'elecció de Messi com a millor jugador del darrer Mundial, "estaria a la presó". Després de guanyar el premi al millor jugador europeu de la darrera temporada, la televisió TVI ha publicat una entrevista feta a la casa del futbolista del Madrid en que aquest ha afirmat que "tothom ho va veure, la gent és intel·ligent. Seria interessantíssim fer aquesta pregunta a Messi, jo no puc ser sincer" ha dit rient.

Cristiano diu que "la rivalitat amb Messi és una cosa de la premsa, la relació amb ell és molt correcte. Ell potser ofereix molts cops millor imatge que jo, no pots agradar a tothom. No vull dependre del que pensa la gent".

Durant aquesta entrevista, Cristiano ha afegit que "no puc dir si Messi és millor que jo. O si jo sóc millor. Cal treballar, res més. Ara, jo penso que sóc el millor ja que així puc motivar-me. Puc no ser-ho, potser no...però dins del meu cap si sóc el millor".