PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/10/2013

Cristiano li dedica a Blatter tres gols i el Madrid goleja el Sevilla en un partit boig (7-3)

Bale i Benzema, amb dos gols, han tancat la festa d'un equip tou en defensa

BarcelonaCarlo Ancelotti ha sortit a la gespa del Bernabéu abans del partit contra el Sevilla i ha escoltat com el xiulaven. Després d’haver fet un experiment contra el Barça que no va funcionar, el tècnic italià ha estat estirat de les orelles per l’afició blanca. Ancelotti però, ha intentat esmenar les seves errades amb un equip absolutament oposat al que va perdre al Camp Nou: Isco per darrera de Benzema amb llibertat, Cristiano i Bale a la seva posició ideal per les bandes i Illarra tallant pilotes. El resultat ha estat un partit esbojarrat, sense control, en que la qualitat dels davanters madridistes ha decidit contra un Sevilla atrevit.

Als 27 minuts de joc Gareth Bale ja havia fet dos gols. Un de bonic i un d’afortunat ja que el seu xut l'ha desviat un defensa. El gal·lès però, ha anat desapareixent del partit i només ha cridat l’atenció quan ha intentat enganyar l’àrbitre simulant un penal a la segona part. Bale de fet, com gairebé tothom, estava destinat a ser eclipsat per un Cristiano amb l’orgull ferit després d’escoltar les burles del president de la FIFA Joseph Blatter. El portuguès ha fet un hat trick, empatant amb Diego Costa com a màxim golejador de la lliga (11 gols), superant Puskas com a cinquè màxim golejador del Madrid i arribant als 56 gols aquest 2013. El primer gol, de penal, l'ha dedicar a Blatter, qui l’havia definit com un“comandant”, amb una salutació militar. Amb 3-0, el Madrid d’Ancelotti no ha gestionat el temps, i el Sevilla ha marcat dos gols abans del descans, primer amb un penal tant dubtós com el del Madrid i després gràcies a Bacca.

A la segona part Cristiano ha seguit a la seva amb dos gols més, els mateixos que un Benzema que per fi ha recuperat el seu olfacte golejador. De fet, el partit ha estat ple de bones notícies per al madridisme ja que ha tornat als terrenys de joc després d’uns mesos lesionat el migcampista Xabi Alonso. Però ni així el Madrid ha evitat les ocasions d’un Sevilla que ha fallat un penal, de nou protestat. Cristiano però, ha evitat que els visitants somiessin en treure un punt amb el seu caràcter i la seva efectivitat.