Esports 22/05/2012

Cristiano Ronaldo es posa “un 10”, i al global de l'equip “un 9”

En dues entrevistes als diaris 'Marca' i 'As', el portuguès assegura que després de guanyar la Lliga al Barça, "hem acabat amb un cicle"

Ara
2 min

BarcelonaSi Cristiano Ronaldo ha de posar nota a la seva actuació aquesta temporada al Reial Madrid es posa "un 10". Si se li pregunta pel global de l'equip, ho rebaixa un punt i li posa "un 9". Aquestes són les declaracions que el portuguès del Reial Madrid ha fet en una entrevista a 'Marca', que el diari publica aquest dimarts. Preguntat per "què falta per què l'equip arribi al deu", Cristiano diu: "Moltes coses: cal tenir sempre sort, un bon grup, però també s'ha de tenir sempre calma". I sentencia: "La 'décima' arribarà l'any vinent". Preguntat per si considera que es mereix la Pilota d'Or, diu: "No formo part del jurat per decidir si me la mereixo o no, però he fet una temporada fantàstica i he guanyat títols". I afegeix, "amb un somriure": "Estic d'acord amb Mou, doncs", que va assegurar que Cristiano s'havia d'endur el trofeu.

Ronaldo fa una valoració "més que positiva" de la temporada que ha fet el Reial Madrid, i assegura que se sent content a la capital espanyola: "Sóc feliç aquí, m'encanta la ciutat, el país, l'afició i l'equip". I sentencia: "Vull continuar endavant aquí, però en el futur no se sap mai".

Sobre la comparació que sempre fan entre ell i Leo Messi, diu: "No es pot comparar un Ferrari amb un Porche o un Mercedes", i assegura que no es tracta d'un repte entre dos jugadors, sinó entre "molts" i entre "equips".

També lamenta que el Clàssic contra el Barça coincidís amb la ronda de Champions, i considera que "no és bo per l'espectacle fer coincidir dos grans partits en una mateixa setmana".

El portuguès, que també ha concedit una entrevista al diari 'As', rebla la idea que després de guanyar la Lliga al Barça, el Reial Madrid ha "canviat el cicle".

stats