FUTBOL
Esports 09/01/2013

Leonardo: "El PSG s'ha convertit en el club on tot és possible, també Cristiano Ronaldo"

En canvi, el director esportiu del club francès afirma que "Messi mai marxarà del Barça"

Efe
1 min
Cristiano Ronaldo i José Mourinho

BarcelonaEl director esportiu del París Saint-Germain, Leonardo, va assegurar que no hi ha cap contacte per fitxar Cristiano Ronaldo, però ha assenyalat que si el portuguès canvia de club al final de temporada "tot és possible".

"El PSG s'ha convertit en el club on tot és possible. Ronaldo té un llarg contracte amb el Madrid i un no es va així com així del Madrid. No hi ha res concret, no hi ha cap contacte", va assegurar Leonardo en una entrevista que avui publica el diari 'L'Équipe'. "Però actualment, quan es parla de la sortida d'un gran jugador com ell, hi ha quatre o cinc clubs als quals pot arribar i el PSG és un d'ells", ha afegit.

El responsable esportiu del club parisenc es va mostrar més contundent sobre un possible fitxatge de l'argentí del Barça Lionel Messi: "Mai se n'anirà del Barcelona".

Leonardo també es va referir al possible fitxatge de l'entrenador del Madrid, José Mourinho: "No veig a Mourinho deixant el Madrid". El brasiler va defensar el treball del seu actual entrenador, l'italià Carlo Ancelotti, i es va fixar com a objectiu guanyar la lliga i la Copa de França.

stats