PRIMERA DIVISIÓ

Cristiano Ronaldo: "No penso molt en la Pilota d'Or. No et puc dir si aniré a la gala"

El portuguès admet que fa uns anys que demostra ser un dels millors jugadors del món

Cristiano Ronaldo ha estat entrevistat per la cadena Cope, en una entrevista en que ha estat acompanyat de nens amb diferents malalties. El portuguès ha admès que " estic vivint un bon moment tant a nivell personal com a nivell del club i de selecció".

Cristiano ha comentat que és donant de mèdul·la ja que fa uns anys Carlos Martins, company de la selecció, va veure com el seu fill necessitava un trasplantament, fet que va conscienciar els membres de la selecció.

El jugador ha explicat que ara celebra els gols dient "en portuguès la frase Jo estic aquí" per deixar clar que es troba a gust al Madrid o la selecció. "Em sento molt estimat al Madrid. Aquesta és la meva cinquena temporada al Reial Madrid. La gent del Bernabéu és especial amb una cultura diferent d'altres països. La veritat és que els primers anys no em vaig sentir identificat dins del camp. Però després m'he anat adaptant a la mentalitat dels madridistes i tot ha millorat". De fet, Cristiano admet que "és possible que em retiri aquí. No penso molt en el futur. M'agrada més pensar en el present".

Preguntat sobre si és creu el millor jugador del món, el futbolista de Madeira ha dit que " no només és aquest any. He hagut de demostrar un nivell molt alt en els últims anys. No és una coincidència. Des que sóc a Madrid, he de demostrar a la gent que estic present. Són gustos, com he dit moltes vegades, no puc agradar a tothom".

El portuguès ha dit que "g ràcies a Déu, no em lesiono molt, però penso que les coses no passen per casualitat . Si entrenes bé, és menor la possibilitat de tenir una lesió. Jo em dedico al 100% pel futbol. Encara que potser Déu també és generós i em permet no patir lesions".

Finalment, sobre la Pilota d'Or, Cristiano ha dit que encara no sap si anirà a recollir el premi si guanya. " No penso molt en la Pilota d'Or. Sé que el lliurament serà al gener, però no et puc dir que no hi vagi. Prefereixo no dir res perquè les coses no depenen només de mi. No estic obsessionat amb la Pilota d'Or".