REIAL MADRID
Esports 02/01/2013

Cristiano Ronaldo: "M'agradaria guanyar la Pilota d'Or, però no s'acaba el món si no la guanyo"

El portuguès ha parlat en roda de premsa i ha afirmat que "no parlaré de la meva renovació. Ja no és la cosa més important"

ara
1 min

BarcelonaCristiano Ronaldo s'ha encarregat de fer la segona roda de premsa de l'any al Madrid. El portuguès, preguntat sobre les seves sensacions al Madrid, ha afirmat que "en aquest moment em sento més bé amb l'afició. Noto l'estima de la gent". De Cristiano s'ha publicat que no acceptarà renovar amb el club blanc, i avui s'ha limitat a dir: "No parlaré de la meva renovació. Ja no és la cosa més important. Ara lluitem per la Lliga, la Champions i la Copa". De fet, Cristiano ha afirmant que "guanyar la Lliga serà difícil, però no és impossible". El portuguès no ha volgut dir en cap moment res sobre el seu futur.

Preguntat sobre les declaracions de Pepe on afirmava que els portuguesos són perseguits a Espanya, Cristiano ha dit que "parlava dels camps on juguem com a visitants, on notem ambients carregats. No parlava de com treballem dins el club". Pel que fa al futur de Mourinho, Cristiano ha dit que "m'agradaria que la propera temporada fos aquí. És un tècnic 'top' en un club 'top'. Jo vull que segueixi i crec que seguirà, però no ho puc dir segur, dependrà de moltes coses".

D'altra banda, i en relació amb la Pilota d'Or, el portuguès ha admès que "m'agradaria guanyar-la, però no s'acaba el món si no la guanyo". A l'hora de recordar la suplència d'Iker Casillas a Màlaga, ha dit que "entrena bé, però qui mana és el 'mister'".

stats