SELECCIONS
Esports 02/06/2012

Cristiano falla un penal, Pepe marca en pròpia porta i Portugal cau a casa davant Turquia (1-3)

El davanter del Madrid ha jugat els 90 minuts amb Portugal, que tanca la preparació per a l'Eurocopa amb una derrota

Cristiano Ronaldo, després de fallar un penal amb Portugal

BarcelonaMal dia per als jugadors madridistes de Portugal, que tanca la preparació de la propera Eurocopa amb una derrota per 1-3 davant Turquia a casa. El madridista Cristiano Ronaldo ha jugat els 90 minuts i ha vist com el porter turc Volkan li aturava un penal que hauria pogut significar l'empat, 2 a 2. Poc després, Pepe, company seu d'equip, ha marcat en pròpia porta el darrer gol del matx. Turquia, que no jugarà l'Eurocopa, s'havia posat 0-2 gràcies a dos gols de Bulut. Nani ha fet el gol local als 57 minuts, poc abans del penal que ha fallat Cristiano.

Portugal jugarà al grup d'Alemanya, Holanda i Dinamarca a l'Eurocopa.