BARÇA
Esports 24/05/2012

Cruyff: "Amb Guardiola no acaba un cicle a la gespa. Acaba un cicle a l'entorn"

L'holandès ha dit la seva durant una entrevista a 'El Periodico', afirmant que cal temps per poder parlar sobre Tito Vilanova

Ara
1 min
Johan Cruyff.

BarcelonaDurant una entrevista a 'El Periodico', l'holandès ha comentat sobre Tito Vilanova que "cal esperar que comenci, que faci coses i després opinar si va bé o menys bé". Cruyff però, creu que el famós entorn ja dubta de Vilanova abans de començar: "com va passar amb en Pep. Encara que aquest tenia la benedicció de gent que podia recolzar-lo". Cruyff ha mostrat cert temor de cara als propers mesos. "L'equip té qualitat. Ho té tot. Però intueixo que s'acosta un circ que caldria evitar".

L'adéu de Pep Guardiola com a entrenador del Barça suposa, per Johan Cruyff, un canvi de cicle al club, encara que no en l'estrictament futbolístic. "No acaba un cicle en el camp, sinó en el que està al voltant, l'entorn. Acaba un cicle fora del vestidor que va començar amb Laporta i la seva gent, amb Txiki, amb Rijkaard, amb mi i que va continuar amb Guardiola. No parlem només de futbol, sinó de persones i de comportament. Amb Guardiola acaba un cicle i comença un altre, i no ho dic en sentit negatiu. S'ha comprovat que qui tenia el comandament era ell. Qui va a manar ara? Ja veurem com va".

Finalment, va parlar també de la final de Copa entre Barça i Athletic. Una final que pot permetre a Guardiola tancar el seu cicle de la millor manera possible, amb un títol davant el mateix rival contra el qual va aconseguir el primer. "El futbol té aquestes coses. És el destí. Serà bonic tancar el cercle guanyant", va concloure Cruyff.

stats