BARÇA
Esports 03/09/2013

Cruyff: "Conec bé a Rosell des que treballava al Brasil i prefereixo no tenir-lo a prop"

L'holandès insisteix en que el Barça deu diners a la seva fundació i assegura que encara no ha vist jugar el primer equip aquesta temporada

Ara
2 min

BarcelonaJohan Cruyff ha estat entrevistat al programa de Catalunya Ràdio 'El club de la Mitjanit'. Preguntat per Pere Escobar, Cruyff ha insistit en que el Barça deu diners a la seva fundació i fins i tot ha dut a l'estudi documents amb el segell del club on s'explica aquesta relació: "Encara esperem que el president Rosell signi i es pugui pagar" ha explicat.

El màxim mandatari blaugrana va admetre que la Fundació del club tenia un deute pendent amb la Fundació Johan Cruyff, però que estaven pendents de rebre informació del destí dels diners i de quins projectes es farien abans de realitzar els pagaments. L’exentrenador, però, afirma que "tota la documentació està enviada" i que "tot està en ordre, només falta que firmi el president del Barça". Cruyff ha assegurat que que no anirà als jutjats pels diners perquè el Barça "faria el ridícul a tot el món": "No ho faré mai. És un tema personal”, ha assegurat.

Cruyff ha admès, això sí, que part del problema podria ser la seva relació "personal" amb Rosell, recordant que quan aquest va arribar a la presidència, "em va posar en dubte ja el primer dia, de manera que així que vaig marxar vaig tornar la medalla per no ser un problema. Ara, aquestes coses creen divisió". Posteriorment, l'holandès ha afegit que "Rosell ja va parlar malament de mi durant els tres anys de campanya. Quan va prendre possessió jo hi era com a president d'honor. No saltava d'alegria, però hi era. Conec bé a Rosell des que treballava al Brasil i prefereixo no tenir-lo a prop", ha etzibat. L'holandès també ha afirmat que “vam trobar-nos fa anys i li vaig dir a la cara que no m'havia agradat que em critiqués durant tres anys sense ser ningú, només un candidat"

Per altra banda, Cruyff ha defensat Guardiola, de qui ha dit que va parlar amb ell després de la Supercopa d'Europa: "Jo venia del mític Ajax i vaig portar aquí un estil de joc. Alguns holandesos van treballar una idea aquí, i al final aquesta és la idea d'en Pep, que segueix aquesta filosofia", ha explicat.

Messi i Martino

Sobre la seva relació amb Messi, Cruyff ha dit que "diuen que pateixo gelosia, però Messi és el meu gran aliat. Ara tots els nens porten la seva samarreta i el seus pares els diuen que jo era el seu ídol. Així que jo sóc més conegut".

Finalment, Cruyff ha explicat que no coneix Martino i ha reconegut que encara no havia vist jugar el Barça aquesta temporada: "No puc opinar. Vull veure un partit. Li desitjo sort". Sobre la relació entre Neymar i Messi, Cruyff ha deixat el tema obert en assegurat que en aquesta mena de situacions “no només és talent, de qüestions futbolístiques; també hi ha altres aspectes que influeixen”.

stats