Esports 06/07/2012

Dani Alves i Thiago es queden sense Jocs Olímpics

Dani Alves i Thiago Alcántara no podran ser als Jocs Olímpics amb el Brasil i Espanya. Alves ha quedat fora de la convocatòria i Thiago encara no s'ha recuperat de la lesió a la tíbia.

A.s.
2 min
Andoni Zubizarreta, el director esportiu del Barça.

BARCELONA.Ni Dani Alves ni Thiago Alcántara seran aquest estiu a Londres per disputar els Jocs Olímpics. Dos maldecaps menys per a Tito Vilanova, encara que als jugadors els feia molta il·lusió poder-hi anar, com a Jordi Alba, que de moment és a la convocatòria de Luis Milla. Alves no ha entrat a la llista del seleccionador Mano Menezes com un dels tres jugadors més grans de 23 anys permesos a la convocatòria, ja que ha escollit Thiago Silva (Milan), Hulk (Porto) i Marcelo (Reial Madrid). I Thiago Alcántara no serà als Jocs perquè no va superar les proves que ahir li van fer els metges del Barça, que van determinar que la lesió a la tíbia encara no està superada i podia haver-hi risc de recaiguda si rebia l'alta mèdica. Així, el nou entrenador del Barça només perdrà Montoya, Tello i segurament també Jordi Alba -si el Barça i la Federació Espanyola no arriben a cap acord- per a la pretemporada per culpa del Jocs.

Tots el 16 de juliol, també Messi

Andoni Zubizarreta, el director esportiu del Barça, va confirmar ahir que la pretemporada del Barça començarà el 16 de juliol, i que per a aquest primer dia estan convocats tots els jugadors que van començar les vacances després de la final de Copa el 25 de maig, inclòs Leo Messi. El crac argentí, que habitualment té més vacances que la resta de futbolistes, aquest cop no tindrà més dies, segons Zubizarreta. Els jugadors que han disputat l'Eurocopa fins a l'últim dia tindran dues setmanes més de descans i s'hauran d'incorporar el 30 de juliol. Per tant, es perdran els primers partits amistosos de pretemporada, inclosa la Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol del 31 de juliol.

Confien que Keita segueixi

Un dels jugadors que el Barça espera que el dia 16 de juliol estigui sota les ordres de Tito Vilanova és Seydou Keita. El malià ha quedat lliure aquest estiu -no ha complert les clàusules per renovar automàticament- però el nou entrenador del Barça ja va dir que volia que seguís perquè comptava amb ell, i ahir Andoni Zubizarreta va reiterar aquest desig: "És un jugador que valorem enormement i volem tenir-lo a la plantilla. Esperem que ens digui que sí, que es vol quedar". Segons el programa Mas Esports , de COMRàdio, Keita respondrà a l'oferta de renovació del Barça abans de diumenge, però fonts pròximes al jugador de Mali creuen que ara per ara està més a prop de dir que no que no pas de renovar, ja que no ho veu clar. Keita, a més, té sobre la taula una oferta milionària d'un club xinès que aposta per ell.

stats