Esports 12/07/2012

Els catalans Dani Pedrosa i Marc Márquez, pilots oficials d'Honda a MotoGP les dues pròximes temporades

Pedrosa amplia, així, la seva vinculació amb l'equip Honda Repsol, i Márquez, que fa el salt a la categoria reina, ocuparà la plaça que deixarà vacant l'australià Casey Stoner un cop acabi aquesta temporada

Efe
1 min
Dani Pedrosa

BarcelonaEls catalans Dani Pedrosa i Marc Márquez seran els pilots oficials d'Honda a MotoGP les dues pròximes temporades, segons ha informat aquest dijous Honda Racing Corporation (HRC) a través d'un comunicat.

Pedrosa amplia, així, la seva vinculació amb l'equip Honda Repsol i Márquez ocuparà la plaça que deixarà vacant l'australià Casey Stoner un cop acabi aquesta temporada, tal com ja va avançar Catalunya Ràdio i va recollir l'ARA aquest dilluns.

Dani Pedrosa ha sigut campió del món en tres ocasions, el 2003 en 125 cc i el 2004 i 2005 en 250 cc. Va ser el millor jove de l'any en la seva primera temporada a la màxima categoria el 2006 en acabar cinquè, i posteriorment ha sigut segon de la general en dues ocasions i tercer en dues més.

Márquez farà el salt a la categoria reina la pròxima temporada amb l'equip oficial d'Honda amb només vint anys. El jove pilot va ser campió mundial en 125 cc i en la passada temporada, en la seva estrena a Moto2, va acabar segon després de tenir el títol molt a prop. En la temporada actual és el líder de la general amb 152 punts i un notable avantatge sobre el seu compatriota Pol Espargaró (109).

stats