BARÇA

Dani Alves no accepta la darrera oferta de renovació i s'allunya del Barça

El club ha afegit una prima de fitxatge a la darrera proposta, però Alves no l'accepta

Dani Alves sembla destinat a deixar el Barça aquest estiu, en considerar insuficient la oferta de renovació del club. Les negociacions entre les dues parts viuen moments tensos i l’entorn del jugador les considera, ara mateix, trencades. Després de la reunió d'avui, Alves no accepta una oferta que segons fonts del club, afegia una prima de fitxatge a la renovació. Alves acaba contracte aquest juny i el Barça li oferia, a més d'un nou contracte, una prima de fitxatge similar a aquelles que reben alguns jugadors acabats de fitxar. Alves però, no l'ha acceptat, segons ha avançat la cadena SER.

Dani Alves de fet, ja pot negociar amb altres clubs des de el darrer gener, doncs encara els darrers mesos de contracte, i la seva representant, Dinorah Santana, s’ha deixat veure pel Parc dels Prínceps de París. També equips com el Manchester city segueixen de prop les noticies sobre el brasiler, de 32 anys. El rendiment de Douglas i Montoya, sumada a la sanció que no permetrà fitxar al Barça, afegeix pressió al club per tal de tenir coberta la posició de lateral dret si Alves marxa.

Aquest és el segon cop que Alves trenca les negociacions amb el Barça. El primer cop,Dinorah Santana va organitzar una roda de premsa on es va mostrar molt critica, afirmant que “ens han ofert 1 any+1+1, condicionant que jugui el 60% dels partits de cada temporada i nosaltres en volíem 3. Això sembla que sigui perquè quan puguin fitxar ja no el vulguin. Aquesta oferta no l’acceptarem”. El Barça defensa que sempre ha ofert dos anys fixes, amb opció d’un tercer, i ara hauria afegit una prima.
Dani Alves, segons ha tingut accés l’ARA, vol tres anys com a mínim i afirma tenir ofertes d’altres clubs amb contractes d’aquesta durada.