PRIMERA DIVISIÓ

David Gallego: "Podem competir contra qualsevol rival"

El tècnic, satisfet, reivindica que l'Espanyol "no ha de generar dubtes d'inici"

David Gallego no podia acomiadar-se més satisfet després que l'Espanyol tanqués el curs guanyant a San Mamés. "És una victòria de prestigi. Estic molt satisfet per la predisposició i actitud, i per com hem interpretat el partit". El preparador interí ha deixat clar que l'Espanyol "té una molt bona plantilla i pot competir contra qualsevol rival de Primera". L'objectiu, ha apuntat, no ha sigut cap altre que imposar el seu estil: "Volem competir perquè cada setmana es jugui al que nosaltres volem, i no al que vol el rival. Excepte a Montilivi, sobretot en la primera part, en els altres partits s'ha jugat al que nosaltres volem". 

El preparador de Súria ha lamentat que no haguessin rematat el partit amb un segon gol. A més, ha preferit parlar de les sensacions que no pas de les xifres de punts assolides: "Els números són els que són, però de vegades ens hem de quedar amb altres coses que no són l'estadística, però que de vegades ens ajuden a aconseguir aquests números". 

Sobre el seu futur, ha deixat clar que no sap què passarà perquè no depèn d'ell. "El que em preocupa ara és centrar-me en el partit de tornada del filial". S'ha mostrat satisfet amb les paraules d'elogi dels seus jugadors: "Em fan sentir orgullós i els dono les gràcies. Em donen dosis d'energia i il·lusió per continuar treballant". Finalment, s'ha mostrat convençut del potencial de l'equip: "En té moltíssim. Espero que l'afició tingui ambició i il·lusió per a la pròxima temporada i doni suport al tècnic que hi hagi. Que no hi hagi dubtes, perquè els dubtes generen errors. Aquest equip no ha de generar dubtes d'inici. Només és una reflexió en veu alta".