BARÇA
Esports 25/12/2011

David Villa rep l'alta hospitalària i passa el Nadal a casa

Toni Padilla
1 min

BARCELONAEl davanter asturià David Villa va rebre dissabte a la tarda l'alta hospitalària i ha pogut celebrar el Nadal a casa amb la seva família. El jugador internacional, que va ser ingressat divendres de la setmana passada tot just aterrar a Barcelona en un vol procedent de l'aeroport japonès de Narita, va ser operat dilluns passat d'una fractura a la tíbia per l'equip del doctor Ramon Cugat i el doctor Ricard Pruna, cap dels serveis mèdics del Barça. Després de vuit dies ingressat, els serveis mèdics li van comunicar dissabte que ja podia abandonar l'Hospital Quirón.

L'asturià es va lesionar durant la semifinal del Mundial de Clubs a l'Estadi Internacional de Yokohama, en una acció fortuïta durant el primer temps del partit amb l'Al-Sadd. El temps previst de baixa de David Villa és de quatre a cinc mesos, i la recuperació començarà un cop se li treguin els cargols que li van posar a la tíbia durant l'operació. Els metges creuen que se li podrien treure d'aquí unes quatre setmanes.

Villa ha manifestat a través de les xarxes socials el seu desig de poder tornar als terrenys de joc abans del final de temporada.

stats