FUTBOL
Esports 05/04/2015

El PSG pot perdre David Luiz i Thiago Motta per al partit contra el Barça

El PSG ha guanyat al camp de l'Olympique de Marsella (2-3) i ocupa el liderat a França

David Luiz just en la jugada en què es va lesionar a Marsella.

BarcelonaEl defensa brasiler David Luiz i el migcampista italo-brasiler Thiago Motta van patir problemes físics durant el duel del París Saint-Germain contra l'Olympique de Marsella i són dubte per al partit de Lliga de Campions contra el Barcelona del pròxim dia 15. Si es confirmessin aquestes dues baixes se sumarien a les de l'atacant suec Zlatan Ibrahimovic i el mig italià Marco Verratti, tots dos sancionats, pel que Laurent Blanc perdria quatre dels homes més importants del seu onze de gala.

El defensa va patir una punxada a la part posterior de la cuixa esquerra quan conduïa la pilota. L'holandès Gregory van der Wiel ha entrat en el seu lloc. El PSG va guanyar per 2-3 malgrat el primer gol local, de Gignac. Matuidi va fer el provisional 1-1 amb un gran xut, però al descans el resultat era de 2-1 amb un nou gol de Gignac. A las segona part, Marquinhos i Morel en pròpia porta van fer els dols del triomf dels homes de Laurent Blanc.

Motta va acabar el partit però es va retirar als vestidors amb la mà als isquiotibials, cosa que pot ser signe de problemes en aquesta part del cos. A més del duel contra el Barça, el PSG, que encara opta a quatre títols aquesta temporada, afronta en els pròxims dies una sèrie vital de partits.

Dimecres disputen les semifinals de la Copa de França contra el Saint-Etienne i dissabte jugarà la final de la Copa de la Lliga contra el Bastia, abans de mesurar-se tres dies més tard en l'anada de la Lliga de Campions contra el Barcelona.