LLIGA DE CAMPIONS
Esports 01/04/2013

David Villa: "No podem repetir un partit com el del camp del Milan"

L'asturià no vol parlar sobre el seu futur i afirma que "seria una manca de respecte fer-ho abans d'aquests partits"

Toni Padilla
2 min
David Villa

París (enviat especial)David Villa ha parlat en roda de premsa al Parc dels Princeps de París, on ha deixat clar que "aprenem de les derrotes i de les victòries. Cal aprendre del partit de Milà. El partit de tornada va ser molt feliç, però es va patir massa per un mal partit d'anada. Cal recordar que no serà un partit fàcil. No podem fer un partit com el de Milà un altre cop". L'asturià ha deixat clar que "als quarts de final d'una Champions no podem parlar de favorits, tots ens podem eliminar entre nosaltres. A més, ser favorit no serveix de res. Pots tenir història, haver fet bons partits...però tot es decideix en 90 minuts".

Sobre el seu estat físic, Villa ha comentat que està "en un bon moment, físicament estic bé, amb confiança, molt millor que fa unes setmana, ja que he fet bons partits i hi ajuda. El partit de tornada contra el Milan hi va ajudar. Ara, no és el moment per parlar del futur". Segons Villa, "seria una manca de respecte parlar del meu futur ara, abans de partits com aquests. Sempre he dit que sóc feliç aquí i he rebut molt d'amor del barcelonisme". En recordar els mesos en què no ha jugat gaire, Villa ha comentat que "mai és fàcil, però que no podia fer res més que seguir treballant i esperar la meva oportunitat".

Messi i Ibraahimovic

Sobre la seva relació amb Messi, Villa ha reconegut que "els darrers partits he modificat una mica la posició i la cosa ens ha anat bé a tots dos. Cal donar-ho tot i intentar que ell estigui bé, per ajudar-lo, ja que no deixa de ser el millor jugador que tenim".

Sobre Ibrahimovic, Villa ha afirmat que "et cal esperar que no tingui un bon dia i confiar en els nostres defenses, que ja coneixen prou bé com juga Ibrahimovic. És un crac". Segons Villa, "el PSG, amb els nous propietaris, ha fitxat jugadors molt bons".

El reton de Tito Vilanova i Abidal

Sobre el retorn de Tito Vilanova, Villa admet que "quan torna el líder les coses són més fàcils, però sobretot ajuda per la part personal de la història, ens alegra veure que està bé, que gaudeix de la feina, i nosaltres gaudim de la seva presència".

Sobre Abidal, Villa ha comentat que "és un exemple per a qualsevol persona, un lluitador. No s'ha rendit mai i el seu retorn ens alegra molt. Ens ha demostrat tot el que pots aconseguir treballant".

stats