PRIMERA DIVISIÓ
Esports 06/04/2013

El Deportivo incendia la part baixa de la classificació després de guanyar el Saragossa (3-2)

Els gallecs sumen tres victòries consecutives i abandonen la darrera posició

Bruno Gama, celebrant el primer gol del Deportivo

BarcelonaEl Deportivo ha incendiat la part baixa de la classificació després de la seva tercera victòria consecutiva, davant un altre rival directe, el Saragossa (3-2), a qui ha posat de ple en una disputa lluita per no baixar.

Acompanyat per un camp gairebé ple, el Deportivo, que ha aconseguit les mateixes victòries en tres partits que en les 27 jornades anteriors, s'ha mostrat més ambiciós que el Saragossa des del principi. Bruno Gama ja ha fet el primer gol després d'una gran jugada, però unes mans d'Aythami ham acabat en un penal que no ha fallat Helder Postiga. El Saragossa, sense jugar bé, ha fet poc després el segon gol gràcies a Montañés. Abans del descans però, Marchena ha empatat de nou. A la segona part, Abraham s'ha marcat en pròpia porta el 3-2.

Fitxa tècnica:

3 - Deportivo de la Corunya: Aranzubia; Manuel Pablon (Ayoze, min.87), Aythami (Zé Castro, min.61), Marchena, Sílvio, Abel Aguilar, Juan Domínguez, Bruno Gamma, Valerón, Pizzi, i Riki (Salomão , min.74).

2 - Saragossa: Roberto; Sapunaru, Álvaro, Loovens, Abraham, Movilla, Romaric (Bienvenu, min.77); Edu Oriol (Víctor, min.60), Rodri (Carmona, min.85), Montañés, i Hélder Postiga.

Gols: 1-0, min.11: Bruno Gamma. 1-1, min.16: Hélder Postiga, de penal. 1-2, min.35: Montañés. 2-2, min.40: Marchena. 3-2, min.55: Abraham, en pròpia porta.

Àrbitre: José Antonio Teixeira Vitienes, del col · legi càntabre. Va expulsar al tècnic del Deportivo, Fernando Vázquez (min.89) i, per doble groga, al lateral del Saragossa Abraham (min.81). A més, va amonestar a Aythami (min.16), Abel Aguilar (min.33), Manuel Pablo (min.47), Riki (min.57) i Marchena (min.66), per part del Deportivo; ja Sapunaru (min 22), Ab