ESPANYOL
Esports 22/10/2011

Després de Vallecas, és el torn de conquerir Santander

Natalia Arroyo
1 min
Sergio García i Raúl Baena, a l'entrenament de l'Espanyol.

Barcelona.La confiança que va donar la victòria contra el Rayo Vallecano (0-1), fa que l'Espanyol afronti el partit d'avui contra el Racing de Santander (18 h, Canal + Liga 2) sense l'inquietant fantasma de no saber guanyar lluny de Cornellà-El Prat.

Els deixebles de Pochettino, tot i que han reconegut durant tota la setmana que amb el triomf de Vallecas es van treure un pes de sobre, saben que el Sardinero és un camp difícil i que de res servirà haver-ho fet bé diumenge passat. De fet, els blanc-i-blaus no guanyen a terres càntabres des de la temporada 2004/05, quan van tornar a Barcelona amb un 1-3 favorable. Des d'aleshores, tres empats i tres derrotes és el dur bagatge que acumula l'Espanyol.

Per assaltar el Sardinero, tot apunta que el tècnic argentí apostarà pel mateix onze que va aconseguir els tres punts a Madrid. S'espera, doncs, que Pochettino torni a donar la responsabilitat del doble pivot a la parella formada per Javi Márquez i Forlín, en detriment de Baena. Però com que aquesta alineació és força previsible, podria ser que Mauricio Pochettino fes algun canvi per desconcertar Héctor Cúper i trencar-li el plantejament.

El tècnic del Racing, que encara no coneix la victòria en aquest campionat, va assegurar que intensificarà el treball de pressió del seu equip per intentar incomodar l'Espanyol, que és qui tindrà més la pilota i carregarà amb el pes del partit.

Torrejón i Thievy

Un dels noms propis del matx serà el de Marc Torrejón. L'experiquito podria tornar a ser titular i ocupar el lloc del central colombià Bernardo. La gran absència serà la del davanter Thievy, desconvocat, que ha estat castigat per Pochettino i jugarà amb el filial de Tercera Divisió.

stats