Esports 24/04/2012

Di Matteo: "Crec que tindrem un parell d'ocasions"

Luana Valls
1 min

BARCELONA.L'entrenador del Chelsea, Di Matteo, i el porter, Cech, van ser els encarregats de parlar ahir a la roda de premsa en representació del club londinenc i tots dos van coincidir a comentar que esperen un partit similar al de l'anada.

Di Matteo va confessar que el seu equip "haurà d'intentar marcar un gol" si vol aturar el Barça "en la seva fase ofensiva". El tècnic no va donar gaires pistes sobre l'alineació que té pensada per al partit d'avui, però va dir que apostaria pel contraatac. "Crec que tindrem un parell d'ocasions per marcar", va avisar. Sobre les crítiques que ha rebut pel seu plantejament defensiu davant el Barça, Di Matteo va dir: "Defensiu? Respecto totes les opinions, però jo intento treure profit a les característiques del meu equip i plantejar el partit de la manera que ens apropi més a la victòria". Durant tota la roda de premsa el tècnic del Chelsea va ser molt breu en les respostes i no va voler comentar res sobre si alinearà Drogba o Fernando Torres. Va afirmar que ho decidiria aquest matí.

D'altra banda, Cech va comentar que per a ell el Barça és el favorit per arribar a la final. "El Chelsea va tenir sort a l'anada, és cert", reconeix el porter blue. Tot i així, també va dir que van fer "un molt bon partit". Finalment, Cech va assegurar: "Ens sentim amb confiança i haurem de fer un altre gran partit per classificar-nos a la final".

stats