Esports 10/06/2012

Dinamarca fa molt amb poc i supera una Holanda tova

D.r.j.
1 min

BARCELONANo s'ho va merèixer, però Dinamarca va sumar els tres primers punts de l'Eurocopa 2012 després de superar contra tot pronòstic la subcampiona del món, Holanda.

La selecció de Bert van Marwijk va ser molt superior a la danesa, que va aprofitar una de les poques ocasions de què va gaudir en el primer temps.

El davanter del Brondby Krohn-Delhi va aconseguir l'únic gol del partit, que pot valer una classificació per a quarts de final. Ara bé, la selecció holandesa, amb Afellay en l'onze inicial, va ser molt superior a una Dinamarca que va oferir una versió molt pobra.

Huntelaar, que va sortir de refresc, va reclamar un clar penal per mans dins de l'àrea de la selecció danesa pocs minuts abans que s'acabés el partit, però l'àrbitre eslovè Damir Skomina no ho va voler veure.

Ara Holanda haurà de superar en els dos pròxims partits Alemanya i Portugal si vol seguir endavant en aquesta Eurocopa que se li ha posat tan cara. El fet de ser a l'anomenat grup de la mort dificulta les opcions dels holandesos, mentre que fa augmentar les de l'equip danès, que es pot aprofitar del desencert de les grans seleccions per colar-se a quarts de final en una edició en què ningú els donava com a candidats per passar de ronda.

stats