ROLAND GARROS
Esports 03/06/2015

Djokovic demostra el seu bon nivell i derrota Nadal en tres sets (7-5, 6-3 i 6-1)

És tot just la segona derrota del jugador de Manacor al torneig francès des de l'any 2005

T.p.
Djokovic, durant el partit contra Nadal

BarcelonaNovak Djokovic, número 1 mundial, s'ha classificat per les semifinals de Roland Garros en derrotar en tres sets al vigent campió, Rafa Nadal (7-5, 6-3 i 6-1). Aquesta és tot just la segona derrota de Nadal al seu torneig predilecte, després d'aquella del 2009 contra el suec Soderling als vuitens de final. Nadal, des de el seu primer triomf a la pista central francesa l'any 2005, ha guanyat sempre – porta 9 títols- o amb l'excepció del 2009, quan Federer va guanyar el torneig.

La derrota contra el número 1 Mundial ha estat contundent. El serbi, gran dominador ara mateix del circuit, s'ha mostrat segur durant un primer set en que ha començat 4-0, però Nadal, tot orgull ha reaccionat empatant (4-4). Han estat els dos únics breaks del balear, que ha defensat sis pilotes de set abans de perdre per 7-5 un primer set igualat.

El segon s'ha convertit en un intercanvi de cops, fins que Djokovic ha aconseguit un break clau per poder guanyar el set per 6-3. Nadal, abatut, s'ha vist superar un Djokovic que l'ha castigat amb deixades i un joc molt segur, amb cops llargs i un servei gairebé impossible de trencar. En el tercer set, el serbi ha trencat el servei de Nadal ràpidament, escapant-se per 4-0. Nadal ha defensat per fi el seu servei (4-1), però el serbi ha guanyat el següent joc en blanc i ha tancat el partit amb un nou brek (6-1), deixant clar qui mara ara mateix a l'ATP.

Ferrer no pot amb Andy Murray

Djokovic no ha fallat enduent-se el tercer set i quedant a dos partits de guanyar l'únic torneig del Grand Slam que encara no ha guanyat. El rival de Djokovic a les semifinals serà Andyr Murray, botxí de David Ferrer