Esports 24/04/2012

Doble portada de l''Sport' per les bromes a Twitter

El rotatiu esportiu canvia la seva portada a última hora perquè Twitter bromeja amb la posició dels jugadors, que sembla la d'una fel·lació

Ara
1 min
Primera Portada

BarcelonaEl 'hashtag' #lamamadadeXavi alertava ahir dilluns a la nit que la portada del diari 'Sport' podia generar una bona quantitat de burles arran de les seves imatges. Per això, els responsables d'aquest rotatiu esportiu del Grupo Zeta van decidir canviar la portada. A la segona edició, tot i mantenir els mateixos jugadors que hi havia a la primera portada –Fàbregas, Puyol, Xavi i Messi–, van situar Xavi i Puyol en posicions diferents. Les burles de Twitter es fixaven en el fet que, per com havien estat col·locats en la portada original, semblava que Xavi estigués practicant una fel·lació al capità del Barça.

El diari ha publicat un aclariment al seu lloc web respecte a aquest canvi d'última hora. El text explica que el canvi en la seva primera pàgina es deu a una voluntat de no "ferir susceptibilitats" perquè, segons explica, les xarxes socials "van quedar convulsionades per la posició de Xavi i Puyol".

stats