Esports 06/08/2012

Duel enverinat per a Espanya i el Brasil

àlex Gozalbo
1 min

Després de la derrota de dissabte contra Rússia, la selecció espanyola de bàsquet tancarà aquest vespre (21 hores, La 1) la primera fase dels Jocs Olímpics de Londres contra el Brasil. Si guanya acabarà en segona posició i quedarà condemnada a disputar les semifinals contra els Estats Units. Si perd serà tercera i tindrà un enfrontament de quarts de final més difícil (França, si l'equip que entrena Vincent Collet supera Nigèria), però evitarà el conjunt nord-americà fins a la lluita per l'or.

"Som esportistes, no podem especular i sortirem a guanyar. Qui especula no pot ser campió", recorda Rubén Magnano, seleccionador del Brasil. Menys clar és Sergio Scariolo, entrenador de la selecció espanyola. "No és moment de parlar-ne ara. Aquest any hem tingut problemes i hem d'afrontar el que tenim ara amb intel·ligència i determinació", diu el tècnic italià. Tant Espanya com el Brasil tan sols han perdut un dels quatre partits que han disputat a Londres, el que van jugar contra Rússia.

Els precedents del bàdminton

Tal com avisa Marcelinho Huertas, base del Barça Regal i de la selecció de Brasil, vuit jugadores de bàdminton van ser desqualificades dimecres dels Jocs Olímpics de Londres per intentar deixar-se guanyar i assegurar-se uns enfrontaments més fàcils.

stats