PRIMERA DIVISIÓ
Esports 24/08/2013

L'Elx s'estrena a casa amb un empat contra la Reial Societat (1-1)

Vela ha pogut donar la victòria al conjunt basc amb una pilota al travesser al darrer minut de joc

ElxL'Elx es va estrenar a casa amb un empat davant la Reial Societat (1-1). El duel no ha pogut arrencar millor per als il·licitans, ja que abans que es complissin els dos minuts Coro ha avançat els locals al rematar sota pals un córner servit per Edu Albacar. Els jugadors de l'Elx han aconseguit que durant els primers minuts la Reial Societat amb prou feines pogués crear perill.

L'Elx ha dominat la Reial Societat durant el tram inicial del partit al Martínez Valero i als 25 minuts, Lombán ha estat a punt de marcar el segon. Després del descans, l'Elx ha fet un pas enrere i ha cedit la pilota a la Reial Societat. Al minut 74, el mexicà Carlos Vela ha rematat un centre d'Elustondo per igualar el marcador. El mateix Vela ha estavellat una pilota al travesser en la recta final del partit, amb Manu Herrera batut.