Esports 24/09/2014

El Vila-real esgarrapa un punt del camp de l'Eibar (1-1)

Gerardo Moreno ha empatat després d'un bon primer temps dels bascos

Mikel Arruabarrena celebrant el gol de l'Eibar

BarcelonaEl Vila-real s'ha emportat un punt de l'estadi d'Ipurua, on no ha guanyat mai, després d'empatar un partit en que ha patit durant els primers 45 minuts. El capità local Arruabarrena ha fet el 1-0 als 9, aprofitant un gran inici de partit dels homes de Gaizka Garitano. El Vila-real, malgrat alguna arribada puntual, s'ha vist superat per un Eibar que hauria pogut fer més gols, però Asenjo ha estat encertat.

A la segona part, Gerardo moreno ha marcat el gol de l'empat als 71 minuts fent justícia a la feina d'un Vila-real que hauria pogut marcar el segon en els darrers minuts del partit, aprofitant el cansament dels jugadors locals.

Eibar: Xabi Irureta, Borja Ekiza, Albentosa, Castgellano, Abraham Minero, Mikel Arruabarrena, Dani Nieto (Capa, 46'), Dani García, Derek Boateng (Jon Erratsti, 79'), Saúl i Ángel Rodríguez (Javi Lara, 67')

Vila-real: Asenjo, Mario Gaspar, Musacchio, Gabriel Paulisto, Rukavina, Tomas Pina (Bruno Soriano, 46'), Jonathan Dos Santos, Cheryshev (Moi Gómez, 80'), Espinosa, Uche (Vietto, 46') i Gerard Moreno

Gols: 1-0 Arruabarrena (9') i 1-1 Gerard Moreno (70')

Àrbitre: Teixeira Vitienes. TG: ina, Dani Nieto, Paulista, Abraham Minero, Cheryshev, Castellano, Moi Gómez i Albentosa.