PRIMERA DIVISIÓ
Esports 09/02/2013

El Madrid s'enfronta al Sevilla amb la vista posada a Manchester

Els de Mourinho reben aquesta nit (22h,C+1) a l'estadi Santiago Bernabeu al conjunt sevillista en la 23a jornada de Lliga

Ara
2 min

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquesta nit (22h,C+1) al Sevilla amb la vista posada en l'anada dels vuitens de final de la Copa d'Europa del proper dimecres a Manchester. Els blancs, que venen de perdre en Lliga contra el Granada (1-0), buscaran una victòria contra els de Emery que els ajudi a no distanciar-se més del Barça, que es troba a 16 punts de distància, i tampoc del Atlètic de Madrid, que és segon amb 7 punts d'avantatge sobre els blancs.

Per al partit d'aquesta nit, Mourinho recupera a l'alemany Mesut Özil, que no va poder jugar a Granada per sanció, i al portuguès Pepe, que torna a la convocatòria després d'haver superat la seva lesió. A més, Mou podrà comptar també amb tots els internacionals madridistes, que han tornat en perfectes condicions dels seus compromisos internacionals. Raphäel Varane, per contra, es va lesionar en l'última jornada de Lliga i no estarà disponible per al partit d'aquesta nit, igual que Xabi Alonso, que després que aquesta setmana hagi estat notícia per la suposada lesió que patia al pubis i que el va impedir jugar amb la selecció espanyola, tampoc va entrar a la convocatòria.

El Sevilla, per la seva part, arriba al Santiago Bernabeu amb una dinàmica positiva de resultats que esperen poden mantenir. I és que, des de l'arribada d'Unai Emery a l'equip andalús, els sevillistes han guanyat dos dels tres partits que han jugat en Lliga (l'altre l'han empatat), i estan a les semifinals de la Copa del Rei, després d'haver eliminat als quarts de final al Saragossa. Per al partit d'aquesta nit, Emery podrà comptar amb Jesús Navas i 'Cala', que finalment s'han recuperat de les seves molèsties, i també amb els vuit internacionals que aquesta setmana havien disputat partits amistosos amb les seves seleccions. Per contra, l'equip andalús continua tenint les baixes de l'argentí Perotti i l'alemany Trochowski, que segueixen recuperant-se de les seves lesions de llarga durada.

stats