Esports 24/06/2012

ElPozo victory forces fifth match (5-4)

David R. Jover
Wilde lluitant amb el jugador local Saúl ahir a la pista d'ElPozo de Múrcia.

Va ser el final més tràgic, el que més mal fa. Sobretot per com va anar el partit. El Barça Alusport no va poder aprofitar el primer match ball per adjudicar-se la Lliga per culpa d'un gol de Gréllo quan faltaven tres segons. Les errades defensives del Barça el condemnen a jugar-se la Lliga al cinquè partit.

Els catalans, que es van refer del gol inicial d'Álex, van fer-se amos del partit en el primer temps i així ho van demostrar gràcies a les aturades de Sedano i els gols de Sergio Lozano. El jugador madrileny del Barça va fer l'1-2 i l'1-3 amb dos grans xuts des de la frontal i va donar ales als blaugranes, en aquells moments llançats.

Però, com sempre, si perdones ho acabes pagant. I ElPozo ho va aprofitar per retallar diferències i després empatar. Primer, errors defensius. Després, ocasions errades. El resultat de tot plegat va ser el 2-3 d'Álex abans del descans i la posterior remuntada dels homes de Duda, que en el segon temps van ser superiors al Barça i van anar picant pedra fins a empatar i capgirar el marcador. El 3-3 de De Bail va ser un gol de murri, que va recordar un de Messi de falta contra l'Atlètic. Mentre el Barça protestava si la jugada era córner o no, ElPozo va treure ràpid la pilota i De Bail va fer el 3-3 sense Sedano a la porteria.

Apareix Gréllo

La murrieria dels murcians va donar ales a un partit que en el primer temps semblava que tenia color català. ElPozo es va tornar a fer envalentir gràcies a un jugador que mai té els focus sobre ell. L'exjugador del Manacor va fer el 4-3 a falta de set minuts amb una jugada màgica, sensacional. Va marxar de qui va voler, i el Barça, que no va fer-li falta, va pagar-ho rebent un gol que el deixava grogui en aquell moment. Però va ser valent.

Carmona va situar Saad com a porter jugador a falta de quatre minuts i el Barça va empatar el partit. Primer ho va provar Fernandao, sense fortuna ahir. Va ser Torras, quan faltaven tres minuts, qui va situar el 4-4. Quan la pròrroga era gairebé un fet, Gréllo va tornar a fuetejar el Barça amb el 5-4 definitiu a falta de dos segons. Un cop dur, però dilluns el Barça decidirà el seu destí.