Esports 31/01/2015

L'Elx cau a Granada i queda en zona de descens (1-0)

Un gol de Chordoba ha castigat als homes de Fran Escribà durant la segona part

Jhon Cordoba, marcant el gol del Granada contra l'Elx

GranadaEl Granada ha derrotat l'Elx per 1-0, gràcies a un gol del colombià Jhon Còrdova en el segon temps, tallant una ratxa de 16 jornades sense guanyar i sortir momentàniament del descens. L'Elx en canvi, segueix dins de la zona de descens. Després d'una primera part equilibrada, l'equip local ha dominat el segon temps contra un Elx, que després l'únic gol del partit ha patit molt cara l'expulsió de l'uruguaià Damián Suárez.

El Granada ha sortit molt fort, donant feina a Tyton. Però l'Elx, mica en mica, s'ha crescut amb un xut d'Álvaro Giménez que ha donat problemes a Oier Olazábal. Víctor Rodríguez ha disposat de la millor ocasió visitant abans del descans.

L'inici de segon temps dels andalusos ha estat a bo. Piti ha centrat una pilota mortal que no ha atrapar Tyton i que ha acabat entrant a la porteria per convertir-se en l'1-0 després de rebotar l'esfèric en Jhon Còrdova, que era a terra.

L'Elx, excepte amb un parell de xuts llunyans d'Aaron, no ha reaccionat, especialment després del minut 70 quan l'uruguaià Damián Suárez ha estat expulsat.