SEGONA DIVISIÓ
Esports 17/11/2018

Enric Gallego, amb quatre gols, deixa el Reus ocupant zona de descens

El davanter català de l'Extremadura decideix el partit (1-4)

ReusEl Reus ha encadenat el quart partit consecutiu sense guanyar i ja ocupa zona de descens, després de perdre a casa contra un Extremadura liderat pel català Enric Gallego, autor dels quatre gols visitants (1-4).

L'equip reusenc però, s'ha posat per davant en el marcador gràcies a un bonic gol de Ricardo Vaz als 12 minuts de joc, quan el Reus jugava millor contra un Extremadura que arribava ocupant la penúltima posició. Abans del descans però, Gallego ha marcat el primer dels seus gols rematant de cap.

A la segona part, l'exdavanter del Cornellà ha seguit dominant l'àrea, marcant el seu segon gol als 57 minuts . Als 65, Gallego ha guanyat un duel fent falta a Gus Ledes, falta no xiulada que ha acabat amb el tercer gol d'un Gallego que ha fet el quart gol al final del partit.