Esports 18/07/2012

Enric Masip: "La xifra que ha ofert el Veszprém per Nagy és ridícula"

InesperatMai ens hauríem imaginat que Nagy no acabés el seu contracte amb el Barça Negociació Hem estat més d'un mes parlant i no hi ha hagut acord. Potser després dels Jocs Olímpics

David R. Jover
2 min
Masip durant l'entrevista al Parc Cervantes de Barcelona.

Enric Masip (Barcelona, 1969) és l'encarregat de fitxar i donar les baixes dels jugadors del Barça Intersport des de fa 6 anys. Durant l'entrevista, el secretari tècnic del Barça va rebre una trucada de Laszlo Nagy. Van quedar per parlar després.

Dilluns el Barça va comunicar que Laszlo Nagy es quedarà al club.

Sí. Ens vam marcar un termini, el 15 de juliol, per arribar a un acord amb el Veszprém hongarès. Després d'un mes i mig parlant-ne l'oferta no ens va satisfer i com que el jugador té contracte seguirà al club.

Però Nagy vol marxar. Es poden reobrir les negociacions?

Si durant aquestes setmanes el Veszprém fa una oferta que satisfaci el club, deixarem marxar Nagy. Però l'oferta que han presentat és ridícula per a qui està considerat el millor lateral dret del món. Potser després dels Jocs Olímpics faran una oferta millor.

Què va sorprendre més al club: la manera de dir-ho o el moment?

Les dues coses, la veritat. El plantejament i les maneres no van ser adequades i ell és el capità de l'equip i va fer mal al vestidor. És com si el capità d'un vaixell l'abandonés quan s'està a punt d'enfonsar [després de ser eliminats a la Champions].

Què vas pensar quan et van dir que Nagy volia marxar?

No m'hauria imaginat mai que Nagy no acabaria el contracte, però la meva obligació és estar atent i havíem mirat alguna alternativa, com Ángel Montoro, que només té 22 anys.

Però Montoro no és Laszlo Nagy.

Sens dubte. A Montoro se'l va fitxar per substituir Nagy si finalment marxava. I ara ja el tenim aquí, però està recuperant-se d'una lesió important.

Us plantareu amb tres laterals drets si Nagy no marxa.

De moment en tenim dos, però és veritat que tenim un principi d'acord amb un altre jugador [Eduardo Gurbindo]. De fet, no seria un problema, aquest any hem tingut tres pivots.

¿El fet que el Barça s'hagi posat ferm en la negociació per Nagy reforça la teva posició? Se t'ha criticat molt en els últims temps.

Se m'ha dit que hem deixat marxar grans jugadors. Però per què? Per exemple, Kasper Hvidt i Mikkel Hansen van voler marxar a casa seva, amb la seva família. Què pots fer davant d'això? D'altra banda, els encerts que fas [descobrir Hansen] no els esmenta ningú. Aquesta negociació amb el Veszprém demostra que si nosaltres volguéssim fitxar Nagy ens demanarien molts diners.

stats