HANDBOL - EUROPEU DE SÈRBIA
Esports 23/01/2012

Espanya, a un pas de les semis gràcies al triomf contra Croàcia

1 min

Un gol del català Joan Cañellas quan faltaven trenta segons va sentenciar el partit entre Espanya i Croàcia (24-22), cosa que significa posar un peu i mig a les semifinals de l'Europeu de Sèrbia.

Aquest triomf deixa la selecció espanyola en una situació immillorable, ja que si el dimarts que ve els de Valero Rivera superen Islàndia obtindran el bitllet per a les semifinals matemàticament. Per tant, seran a dos partits de somiar amb la medalla d'or de l'Europeu de Sèrbia.

No ho va tenir gens fàcil ahir Espanya per superar la selecció croata. Al descans Croàcia, amb Ivano Balic al capdavant, va marxar amb tres gols d'avantatge, 11-14, però en el segon temps el seu atac es va encallar i tan sols va poder anotar vuit gols. La millora defensiva d'Espanya i la bona actuació del porter del Cuatro Rayas Valladolid, José Manuel Sierra, van influir en la davallada de Croàcia.

Amb empat a 21 en el marcador, el blaugrana Ugalde va marcar un gol clau i Maqueda i Cañellas es van encarregar de sentenciar el partit en un final d'infart.

stats