INTERNACIONAL
Esports 11/10/2012

La selecció espanyola sub'21 goleja amb un Rodrigo brillant i quatre jugadors del Barça titulars

La selecció de Lopetegui ha destrossat Dinamarca en el partit d'anada del play-off per classificar-se per la fase final de l'Europeu sub'21

Ara
1 min

BarcelonaLa selecció espanyola sub'21 gairebé s'ha assegurat poder jugar aquest proper estiu del 2013 la fase final de l'europeu d'Israel, després de golejar per 5-0 la selecció danesa en el partit d'anada de l'eliminatòria de classificació. Espanya, vigent campiona, ha trobat en el jugador del Benfica Rodrigo la seva gran estrella, ja que ha fet quatre dels cinc gols, tres d'ells durant cinc minuts esbojarrats de la primera part.

Lopetegui ha fet jugar quatre jugadors del Barça a l'equip titular (Montoya, Bartra, Planas i Tello), un d'ells un Tello que patia molèsties però s'ha recuperat. Tello ha estat substituït als 62 minuts de joc per Sarabia. Al final del partit, Deulofeu ha jugat quatre minuts. Espanya ha jugat amb De Gea; Montoya, Bartra, I. Martinez, Plana; Oriol, Illarramendi; Isco, Muniain (Deulofeu, 88'), Tello (Sarabia, 62') i Rodrigo. El partit de tornada es jugarà la propera setmana.

stats