ESPANYOL
Esports 15/11/2012

La candidatura de Collet afirma que rep el suport accionarial d'Anna Maria Fusté

Amb el suport de Fusté i Sánchez Llibre, Collet afronta la junta general d'accionistes en una posició privilegiada

Efe
1 min
Joan Collet, al programa 'Hat Trick Espanyol' d'Esport3

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol i candidat a les eleccions Joan Collet ha augmentat el seu suport accionarial amb vista a la cita del proper 19 de novembre, fet que el deixa en una bona posició per guanyar a la junta general d'accionistes del club. Des de la seva candidatura s'ha reconegut que compten amb el suport de l'accionista Anna Maria Fusté. "Estarà molt vinculada als temes socials del nostre club i també treballarà, juntament amb Iñaki Pérez (possible conseller de l'àrea esportiva), en qüestions relacionades amb la Ciutat Esportiva", ha dit Collet.

Fusté no és l'única nova font d'accions amb les que compta el conseller delegat. L'expresident Daniel Sánchez Llibre, que donarà suport a Collet el 19 de novembre, va comprar fa quinze dies un tres per cent d'accions l'exconseller Carles Fernández, segons ha informat Catalunya Ràdio.

Una de les línies mestres de la campanya electoral ha estat intentar desmarcar-se de la línia continuista dels grans accionistes, en el cas de Joan Collet, mentre que l'opció que representa Sergio Oliveró s'ha presentat com una candidatura de ruptura que aposta pel suport la gran massa social.

stats