Esports 23/08/2018

Barça i Espanyol no fallen a la Copa Catalunya femenina

El Barça ha golejat el Pardinyes i l'Espanyol, l'AEM Lleida

L'Espanyol derrota l'AEM Lleida i serà el primer finalista de la Copa Catalunya

BarcelonaEl Barça i l'Espanyol jugaran la final de la Copa Catalunya femenina, després de golejar el Pardinyes per 9 a 0 les blaugranes i superar l'AEM Lleida les blanc-i-blaves, a l'estadi Joan Capdevila de Tàrrega. La final serà aquest dissabte (20 h) al mateix escenari.

La primera semifinal, entre l'Espanyol i l'AEM Lleida, ha començat amb domini de l'equip de Primera Divisió, tot i que les jugadores de l'AEM buscaven la seva oportunitat a la contra. Un xut creuat d'Elena Julve ha avançat les blanc-i-blaves als 15 minuts i abans del descans Paula Moreno ha fet el 2-0. Les jugadores entrenades per Joan Bacardit han gestionat amb comoditat el resultat en una segona part en què un gol en pròpia porta de Nadia Dopico ha significat el 3-0 definitiu.

Lieke Martens, en acció a la Copa Catalunya

El Barça, sense problemes

A la segona semifinal, el Barça ha dominat sense problemes contra el Pardinyes (9-0). Andressa Alves, després d'una assistència d'Andonova, ha fet el primer gol blaugrana als 14 minuts de joc. Als 23 minuts, la brasilera ha tornat a marcar, en aquest cas de penal. I abans del descans, Carla ha fet el 3-0. Andonova i Mariona Caldentey han sigut les grans protagonistes de la segona part, en aconseguir tres gols. Primer ha sigut Andonova, amb tres gols consecutius abans del minut 70, que han fet el 6-0. Els tres últims gols han sigut obra de Mariona Caldentey, el 8-0 amb un xut de falta desviat per la tanca defensiva.