PRIMERA IBERDROLA
Esports 21/09/2019

Tercera derrota en tres partits de l'Espanyol femení (2-1)

El Madrid CCF ha aixecat un partit que havia començat perdent

BarcelonaL'Espanyol contnua sense puntuar a la Primera Iberdrola, després de perdre per 2-1 a l'Estadi Municipal de Matapiñonera del Madrid CFF (2-1). L'equip de Salvador Jaspe suma tres derrotes en tres partits.

El partit, però, ha començat bé, ja que Cristina Baudet ha fet el 0-1 als 17 minuts de joc. Mimi ha evitat l'empat de les madrilenyes en dues ocasions, però finalment Yasmin ha empatat al minut 34.

A la segona part Salvador Jaspe ha aprofitat per refrescar la banqueta i donar minuts a Ayaka, Eli del Estal i Letti. Però Cruz ha estat expulsada, i al minut 71 Alba Mellado ha marcat el segon per al Madrid CFF, un resultat que ha sentenciat el partit. Dissabte vinent, 28 de setembre, el femení rebrà la Reial Societat a la Dani Jarque.