PRIMERA DIVISIÓ
Esports 11/05/2013

L'Espanyol busca recuperar el crèdit perdut contra un Madrid que pot acomiadar-se de la lliga

Si els blancs no guanyen a Cornellà-El Prat, el Barça serà el nou campió de lliga

Efe
2 min
Javier Aguirre dóna instruccions contra el Granada

BarcelonaL'Espanyol busca recuperar davant el Reial Madrid (dissabte, 22.00 hores) el crèdit perdut després de la seva mala imatge en les dues últimes jornades de Lliga, en un partit del qual estarà molt pendent el Barça, que podria proclamar-se matemàticament campió de Lliga en funció del resultat.

El vestidor blanc i blau ha mostrat durant tota la setmana indiferència respecte al fet de poder convertir el Barça en el nou campió. Els futbolistes de l'Espanyol únicament pensen en recuperar la bona dinàmica que havien adquirit amb el seu entrenador, Javier Aguirre, des que va arribar a la banqueta al desembre i va salvar l'equip. El tècnic té a tots els seus jugadors disponibles per a aquest partit. Destaca el retorn a la llista del porter Cristian Álvarez i de l'extrem portuguès Simao Sabrosa, tots dos lesionats en les últimes setmanes. El lateral dret brasiler Felipe Mattioni no ha entrat en els plans del preparador mexicà.

A més, el davanter Christian Alfonso i el migcampista Cristian Gómez s'han quedat fora per decisió tècnica. No obstant això, tot apunta que l'equip que presenti l'Espanyol demà davant el Reial Madrid serà l'habitual, sense sorpreses ni revolucions, així com la seva filosofia de joc, amb intensitat i ajuda entre línies.

Els antecedents contra el conjunt blanc a Cornellà-El Prat no són gens favorables per al quadre català. Des que es va inaugurar el nou estadi blanc-i-fa quatre temporades, el Madrid sempre ha sortit del feu de l'Espanyol amb els tres punts i, a més, no ha encaixat cap gol.

Mentrestant, el Reial Madrid manté viva la lliga durant els darrers partits malgrat donar per fet que el Barça serà el campió. La ment del Reial Madrid està a la final de Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid de la propera setmana. Mourinho està pendent de recuperar jugadors importants per a la cita de la Copa com Sergio Ramos, Mesut Özil, Álvaro Arbeloa i Marcelo, que no estaran davant l'Espanyol. El Madrid no ha fet roda de premsa prèvia al partit després d'una setmanes plenes de declaracions polèmiques de jugadors i tècnics.

Les principals novetats de l'onze poden ser els retorns de Sami Khedira i Ángel Di María. Gonzalo Higuaín, també xiulat per la seva afició com Mourinho, té moltes opcions de començar d'inici després de quedar a la banqueta en els dos últims compromisos seguits al Santiago Bernabéu, amb triomfs davant Reial Valladolid i Màlaga. Retardar la victòria del Barça. Una cosa que ja sembla inevitable.

Alineacions probables:

Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Héctor Moreno, Capdevila; Víctor Sánchez, Forlín, Stuani, Verdú, Wakaso i Sergio García.

Reial Madrid: Diego López; Nacho Fernández, Varane, Raúl Albiol, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso; Di María, Modric, Cristiano Ronaldo; i Higuaín.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Galícia).

Estadi: Cornellà-El Prat.

Hora: 22.00. (Canal +)

stats