ESPANYOL
Esports 10/11/2013

L'Espanyol no aixeca cap i cau derrotat contra el Sevilla a Cornellà-El Prat (1-3)

L'equip de Javier Aguirre ha sumat 4 dels darrers 21 punts en lliga

T.p.
Fazio celebrant el gol del Sevilla al costat de Sidnei

Cornellà-El PratEl Sevilla ha trencat la seva mala ratxa com a visitant a Cornellà-El Prat. Els homes d'Emery han colpejat ràpid contra un Espanyol sense esma que quan ha aixecat el cap, ja perdia per 0-2 als 10 minuts de joc gràcies a un gol de Fazio i un xut preciós de Vitolo.

Més intens en la pilota dividida i ràpid amb espais, l'equip visitant ha controlat el matx sense tenir la pilota. L'Espanyol, patint per trobar forats contra un rival ordenat, ha aconseguit marcar gràcies a una genialitat de Sergio Garcia, qui s'ha fet un espai amb un driblatge preciós i un bon xut.

A la segona part Aguirre ha fet entrar Thievy i Cordoba per donar electricitat a l'atac català, però el Sevilla ha dominat sempre el temps del partit am un Rakitic molt fi en el toc. El colombià Bacca, amb una cursa plena de potència, ha fet el tercer gol sentenciat un partit que ha acabat amb alguns xiulets a la graderia i un monòleg andalús sobre la gespa En els darrers minuts, Víctor Sánchez ha estat expulsat en veure dues targetes en 10 minuts.