Esports 31/08/2014

L'Espanyol no en fa prou amb el cor i cau amb el Sevilla (1-2)

Un Sevilla més madur s'emporta els tres punts contra un Espanyol encara tou

Sergio García, en acció contra el Sevilla

BarcelonaL'Espanyol de Sergio González lluita fins el final. Encara tou en el joc col·lectiu, l’equip blanc-i-blau busca solucions i dóna la cara. Si a Almeria va treure un empat en el darrer segon, contra el Sevilla ho ha donat tot buscant empatar un partit que perdia per 0-2. Stuani ha fet un gol, però la remuntada no s'ha aconseguit.

L'Espanyol ha dominat els primers minuts amb un gran primer temps de Montanés, autor d'un xut que ha picat amb el pal, però mica en mica el Sevilla, primer tancat en defensa, s'ha estirat i abans del descans Bacca ha fet el 0-1.

Els primers minuts de la segona part han estat de total domini visitant, tant per ritme com per ocasions. En una d'elles, Iborra ha fet el 0-2 de cap. La reacció catalana però, ha arribat gràcies a una nova jugada de Montañés que ha rematat Stuani.

El partit s'ha animat molt i Sergio ha apostat per dos joves de la casa, Jordán i Jairo, per tal d'intentar obrir la defensa d'un Sevilla que ha donat entrada a Banega i Deulofeu per fer mal a la contra. En els darrers minuts els visitants han perdonat el tercer gol, especialment amb un xut d'Aleix Vidal. En el darrer segon, Pareja ha xutat una falta al pal de la porteria d'un Espanyol que ha jugat amb el cor però li han mancat idees.

Espanyol:Kiko Casilla, Álvaro, V.Álvarez, Javi López, Colotto, Paco Montañés (Jairo, 80’), Stuani, Víctor Sánchez, Salva Sevilla (Lucas Vázquez, 58’), Abraham (Jordán, 70’) i Sergio García

Sevilla: Barbosa, Pareja, Fernando Navarro, Coke (Diogo, 83’), Carriço, Krychowiak, Vitolo (Deulofeu, 71’), Iborra, Aleix Vidal, Denis Suárez (Banega, 71’) i Bacca

Gols: 0-1 (35’) Bacca (2’), 0-2 (57’) Iborra, 1-2 (61’) Stuani,

Àrbitre: Undiano Mallenco. TG: Colotto (30'), Vitolo (35'), Víctor Sánchez (63'), Fernando Navarro (71') i Lucas Váazquez (91')