ESPANYOL
Esports 01/02/2015

L'Espanyol lluita amb 10 homes però cau al camp del Sevilla (3-2)

Kiko Casilla ha vist la vermella abans del descans però l'equip de Sergio gairebé treu un punt

Kiko Casilla, expulsat a Sevilla

BarcelonaDesprés de superar els quarts de final contra el Sevilla, l'equip de Sergio jugava al mateix escenari en el partit de lliga. I de nou ha perdut, però amb regust diferent. Si dijous la derrota amb un gol en el darrer minut va significar classificar-se per jugar les semifinals de Copa, ara ha tocat perdre de nou sense premi. El Sevilla segueix ferm a casa a la lliga, sumant els tes punts contra un gran Espanyol.

Sergio González ha fet moltes rotacions, amb alguns titulars descansant ja que van donar-ho tot a la Copa. Inicialment el Sevilla, amb el retorn d'M'Bia, ha dominat el partit, però l'Espanyol ha marcat ja amb la primera ocasió, quan Salva Sevilla ha forçat un clar penal del porter Beto. L'àrbitre no ha expulsat el porter en considerar que la trajectòria de la pilota no anava cap a la porteria. Beto no ha pogut evitar el gol de penal de l'uruguaià Stuani (0-1).

Amb el gol, el Sevilla encara ha atacat més, donant molta feina a Kiko Casilla. El porter català ha evitat el gol sevillà amb dues grans ocasions, però no ha pogut evitar el gol de Diogo, quan el defensa ha marcat amb un xut llunyà increïble des de més de 30 metres (1-1, 27'). De sobte, el partit s'ha complicat amb un munt de problemes. Una pèrdua de pilota de Salva Sevilla ha acabat amb el gol de Vitolo (2-1, 33') i poc després s'ha lesionat el defensa mexicà Héctor Moreno, substituït per Álvaro. I just abans del descans, Kiko Casilla ha tallat una jugada amb les mans fora de l'àrea, veient la vermella. Sergio ha donat entrada al jove porter Pau López per Salva Sevilla al final d'un primer temps en que tot s'ha complicat per als jugadors catalans.

Al descans, amb canvi de porter al Sevilla per lesió de Beto, l'Espanyol ha apostat per la velocitat de Sergio García, protagonista de dues ocasions d'un Espanyol capaç de plantar cara malgrat jugar amb un home menys. El Sevilla però, ha dominat amb dos xuts al pal, un d'ells molt clar d'Aspas, però als 77 minuts Víctor Sánchez ha fet el gol de l'empat amb un gran xut (2-2). Però en els darrers segons, Iago Aspas ha fet el gol del triomf local amb un xut creuat als 88 minuts. L'Espanyol ha intentat empatar sense sort, caient derrotat al mateix escenari de l'alegria a la Copa.